Чому ми можемо гарантувати свіжість кольорів?

1. Для всіх квітів у наших майстернях витримано потрібний температурний режим. Ті сорти квітів, яким необхідна низька температура зберігання, зберігаються у спеціально обладнаних холодильних камерах з оптимальною температурою, вологою та освітленням.

2. Всі готові букети та композиції зберігаються виключно у холодильних камерах, а не в торговому залі, як у більшості квіткових магазинів.

3. Під час доставки ми також оберігаємо квіти від низьких та високих температур. Якщо доставка букетів здійснюється в літню пору, ми перевозимо квіти тільки в автомобілях обладнаних кондиціонером, щоб висока температура не пошкодила композицію. Якщо замовлення доставляється в холодну пору року, то кожен букет поміщається в спеціальну захисну упаковку.

4. До кожного букету ми додаємо спеціальний поживний засіб для квітів та інструкцію з догляду за букетом, щоб продовжити час, протягом якого наші букети радуватимуть Вас та Ваших близьких.

Воно допоможе максимально довго зберегти свіжість та аромат квітів. Його наявність із букетом виключено лише у літній період, т.к. за правилами його використання, ця пора року є протипоказанням до її застосування.

Тепер ви можете бути впевнені, що придбаний у нас букет чи композиція стануть не лише відмінним та оригінальним подарунком, а й довго порадують своєю красою та свіжістю.